Werken bij Verpakapotheek

Over Verpakapotheek

Verpakapotheek combineert een instellingsapotheek met een GDS-apotheek. Wij zijn een groeiend en dynamisch bedrijf dat doelmatig farmaceutisch maatwerk levert aan cliënten van zorginstellingen en ziekenhuizen door het gehele land.

Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s. Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Je kunt altijd contact opnemen voor meer informatie. 

Vind je hier geen passende vacature maar ben je er wél van overtuigd dat jij ons team kunt versterken? Stuur dan een motivatiebrief met cv naar hr@verpakapotheek.nl onder vermelding van ‘open sollicitatie’.

Waarom werken bij Verpakapotheek?

Wèl werken in de zorg, maar geen direct cliëntencontact

Een passend salaris volgens CAO

Handig communiceren via ons communicatieplatform

Personeelsfeest, vrijdagmiddagborrels en andere teamactiviteiten

Aandacht voor een goede werk/privé balans

Twee locaties in Nederland met levering aan meer dan 300 zorglocaties

Trainingen en cursussen

Ervaringen van onze medewerkers

Piet

Sinds 2019 ben ik chauffeur bij Verpakapotheek. Ik rijd per dienst een ochtend- of avondroute. Omdat ik werk vanuit de vestiging in Warmond zijn dat routes in de regio Den Haag of Rotterdam en een enkele keer in Gelderland om collega’s van onze vestiging in Ede te ondersteunen. Naast dat ik het rijden en onderweg zijn prettig vind, is het leveren van de medicatie vooral erg dankbaar werk. Ik heb leuk contact bij de instellingen en ziekenhuizen, waar ik graag een lach bezorg bij het afleveren van de goederen. De sfeer in het team van chaffeurs is goed. Wij helpen elkaar graag uit de brand als het nodig is en bij Verpakapotheek voel je je snel thuis.

Piet Molenaar
Chauffeur

In 2018 ben ik gestart als farmaceutisch medewerker, nu ben ik bezig met de opleiding tot apothekersassistente. Ik sta klanten te woord via de telefoon en e-mail, verwerk nieuwe medicatie aanvragen, herhaalrecepten en houd me bezig met voorraadbeheer. Mijn werk is erg divers en geen dag is hetzelfde. Het is fijn mijn kennis in te zetten om optimale zorg te bieden, bijvoorbeeld door met een apotheker en/of arts de medicatie van een cliënt te optimaliseren. We zijn een leuk team waar iedereen elkaar kent en voor elkaar klaar staat.

Karen Schors
Apothekersassistent
karen foto
dennis foto

Ik werk sinds juni 2020 bij Verpakapotheek als procesoperator. Ik zorg er, samen met het team voor dat het productieproces goed verloopt. Wij volgen hierin strakke procedures en waarborgen altijd de kwaliteit en veiligheid. Het draaien van de machines en het samenwerken met fijne collega’s vind ik het leukste aan mijn werk. Verpakapotheek is een prettig bedrijf om te werken. Er is voldoende uitdaging tijdens de werkdagen en de sfeer op de werkvloer is heel goed. Wij sluiten met regelmaat de week met elkaar af op vrijdag met een drankje.

Dennis Vermeulen
Procesoperator

In 2021 ben ik gestart bij Verpakapotheek vestiging Warmond als Farmaceutisch medewerker.
Wij volgen een proces van begin tot eind, wat begint bij het inboeken van de medicatie die in de ochtend is geleverd. Deze medicatie ruimen we op in de stellingen en vervolgens gaan we alle medicatie voor de zendingen van die dag klaarzetten. Er zijn ook nog spoedbestellingen die dezelfde avond of direct klaargemaakt moeten worden. Dat spoedwerk vind ik het leukst omdat je dan veel moet meedenken met de apothekers en apothekersassistenten. Sowieso is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk uitdagend. We werken in een leuke hechte groep collega’s en zijn goed op elkaar ingespeeld. Verpakapotheek is een mooi groeiend bedrijf met leuke collega’s om je heen.
Naast het werk doen we met enige regelmaat ook leuke dingen zoals uit eten of bowlen.
Zo zien we elkaar ook in aan andere setting en daardoor zijn we een hecht team.


Marc van Zeijl
Farmaceutisch medewerker
Marc foto

Een inkijkje bij Verpakapotheek

Benieuwd naar ons team? Klik dan hier.